Overslaan naar content

Product manager

Ontmoet onze productmanager Syl Pannemans! Zijn avontuur begon in de wereld van zonne-energie, maar zijn verlangen naar technische diepgang bracht hem naar zijn huidige rol, waar hij met volle energie werkt aan het beheer en de promotie van verschillende productportfolio's.

In het Product Management team is iedereen verantwoordelijk voor zijn eigen product portfolio. Om je portfolio goed te kunnen managen moet je goede producten bedenken, maar ook verkopen. Waar ga je ze verkopen en op welke kanalen? Wat zijn de strategieën? Hoe willen we de beurs inrichten? Dat zijn vragen waar Syl zich mee bezighoudt. Ook doet Syl marktonderzoek en stelt hij een businesscase op om doelen te stellen waar het product naartoe gaat.  

De werksfeer binnen M&G Group bevalt hem erg goed. Iedereen is toegankelijk en welwillend om te helpen en dingen uit te leggen. “Juist omdat ik veel gevarieerd werk doe, voelt iets niet snel als vervelend of langdradig. Ik ben bezig met lange technische sessies tot nadenken over een beurs.” vertelt hij. Syl vindt het leuk dat er bij M&G Group veel inspraak mogelijk is op andere afdelingen, je doet het met zijn allen.

Naast zijn werk vindt Syl balans in zijn passies. Hij gaat voluit in CrossFit en Padel, waar hij niet alleen zijn grenzen verlegt, maar ook rust vindt in de uitdagingen. Als hij niet op kantoor is, geniet hij van de momenten met zijn dochters.

Als dit verhaal jou aanspreekt en als je op zoek bent naar een nieuw avontuur, bekijk dan snel onze actuele vacatures.