Overslaan naar content

Over M&G Group

Met een historie die teruggaat tot 1865 maken en leveren we de infrastructuur voor het klimaat in elke woning waar een doorvoering is door de vloer, de muur of het dak. Wij leveren innovatieve oplossingen om klimaat apparaten en systemen te laten werken.

Met 800 bevlogen vakmensen, eigen R&D en testfaciliteiten en met fabrieken in Nederland, Italië en Turkije en eigen kantoren in België, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland bedienen we meer dan 25 landen.

Werken bij M&G Group

"HET IS ONZE MISSIE OM EEN DUURZAAM EN COMFORTABEL LEEFKLIMAAT TE CREËREN VOOR IEDEREEN."

Onze kernwaarden

We werken lokaal met aandacht voor de mens en omgeving waarbij we de kernwaarden respect, samen, veiligheid & geborgenheid en gedreven hanteren.

Jouw nieuwe werkplek

Wij bouwen hard aan onze nieuwe fabriek in Assen. De bouw van deze fabriek is een toekomstbestendige stap voor onze organisatie. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en dat zie je terug op deze nieuwe locatie. We voegen onze fabrieken uit Groningen en Assen samen in dit nieuwe pand en zorgen voor minder logistieke bewegingen, een lagere CO2-uitstoot en meer efficiëntie. Voor jou daarom een hele gave plek om te werken!

Hoofdkantoor M&G Group

Ontwikkelen & produceren

Het bijzondere aan M&G Group is dat wij onder één dak onze producten creeëren in het R&D Laberatorium en produceren in de fabriek. Alle belangrijke eigenschappen van warmtepompbehuizingen, rookgasafvoer- en ventilatiesystemen worden in het lab getest met de modernste testapparatuur, waarna we een groot assortiment aan aluminium, roestvrijstaal en kunststof producten produceren. Onze innovaties zie je dus écht ontwikkeld worden.

R&D

Kom jij ons team versterken?

Wil jij je steentje bijdragen aan vernieuwing en verbetering binnen onze organisatie, in welke vorm dan ook? Bekijk dan hieronder de openstaande vacatures van M&G Group en ontmoet alvast collega's!