Overslaan naar content

HR Business partner

Silvie van der Pluijm! Een gedreven hr-professional van M&G Group die veel passie uit haar werk haalt. Het bemiddelen tussen de belangen van een medewerker en de belangen van een organisatie vindt ze superleuk om te doen.

De taken van een hr-team variëren. Als hr-medewerker ben je vooral bezig met operationele taken zoals het opstellen van contracten en het verwerken van salarissen. Als HR Business Partner ben je adviseur van het management over het toepassen van het HR-beleid. Ze is betrokken bij het formuleren van personele doelstellingen en houdt zich bezig met beleidsmatige aspecten die bijdragen aan de organisatie. Over haar doel vertelt Silvie het volgende: “Mijn doel is om een organisatorische logische structuur in afdelingen te krijgen, werk behapbaar te houden en hiervoor draagvlak in de organisatie te creëren.”

Hiervoor is Silvie 10 jaar lang werkzaam geweest bij een Technisch uitzendbureau. Na 10 jaar was het tijd om een nieuwe werkomgeving te ontdekken. “Ik krijg er enorm veel energie van om een andere dynamiek en manier van organiseren te ontdekken.” zegt Silvie. Wat nog meer energie geeft in haar werk is de organisatie die volop in beweging is. De organisatie heeft een uitdagende groeiambitie.

Daarnaast vind ze de omgang met collega’s erg prettig. De collega’s zijn informeel naar elkaar, maar formeel als het aankomt op werk. “Een superfijne balans heeft M&G Group. Het bedrijf past bij mij,” zegt ze.

Buiten dat Silvie het op werk naar haar zin heeft en is ze ook in haar vrije tijd graag onder de mensen. Ze nodigt graag vrienden uit om te eten of andere leuke te dingen te doen. Om het eten wat te compenseren sport ze graag. Silvie Hockeyt, padelt, loopt hard en ze stapt af en toe op haar wielrenfiets.

Als dit verhaal jou aanspreekt en als je op zoek bent naar een nieuw avontuur, bekijk dan snel onze actuele vacatures.