Overslaan naar content

Productie medewerker

Ontmoet Paul Davids! Eerst is hij als uitzendkracht komen werken, maar al gauw tekende hij een vast contract. Paul werkt graag met zijn handen en hoofd. Hierover zegt hij: “Het werk is lekker afwisselend, als ik even niet met mijn hoofd wil werken dan kan ik wat doen met mijn handen.”

Paul werkt op de metaalafdeling. Hij vervult aansturende taken, maar werkt ook zelf achter de machine. De taken die hij onder zijn hoede neemt zijn: de aansturing van werkzaamheden, bewerkingslijsten uitprinten, problemen van machines oplossen en soms leidinggeven. Als al zijn taken goed lopen springt hij zelf achter de machine.

Ook schrijft Paul TWI’s. Dat is een trainingsmethode hoe een product wordt verwerkt en hoe machines omgebouwd moeten worden. Hij vindt het belangrijk dat er verantwoord mee wordt gewerkt.

Wat hem energie geeft in zijn werk is dat hij altijd wel iets nieuws kan leren. “Het mooie aan mijn werk is dat als ik iets minder leuk begin te vinden, ik altijd iets nieuws kan aanleren. Ik leer graag meer over nieuwe machines en geef dan ook aan als ik een nieuwe werkplek wil.” Zo gaat Paul op de nieuwe locatie ook weer een andere taak uitvoeren. Hij wil graag naar de perserij. Dan stop je een plaatje onder een pers die dan de gewenste vorm krijgt. Op deze manier heeft Paul in de afgelopen jaren veel machines leren kennen.

De collega’s reageren enthousiast op Paul. “Ik ben erg positief ingesteld en laat mensen in hun waarde. Collega’s kunnen naar mij toe komen als ze ergens mee zitten.” Zegt Paul. Hij heeft een sterke band met mensen in zijn team. Maar ook buiten zijn team kent hij veel mensen waar hij een goede band mee heeft.

Als dit verhaal jou aanspreekt en als je op zoek bent naar een nieuw avontuur, bekijk dan snel onze actuele vacatures.