Overslaan naar content

(junior) Werkvoorbereider / engineer

Op locatie
  • Beverwijk
Production

Functieomschrijving

(junior) Werkvoorbereider / Engineer


Wil jij producten bedenken, ontwerpen en verbeteren en werken in een hecht team van c.a 20 collega's??  Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Je kunt bij ons terecht voor deze uitdagende en afwisselende functie.


Wat ga jij doen?

In deze rol ben je een echte multitasker binnen ons bedrijf. Je houdt je bezig met een zeer breed pakket aan werkzaamheden, variërend van kleine tekenopdrachten voor de werkvoorbereiding tot langlopende projecten in de ontwerpfase van nieuwe producten.

Je hebt contact met (interne) klanten en leveranciers over ontwikkelingen binnen de dakenbranche. Deze ontwikkelingen (denk hierbij aan milieueisen, nieuwe producten en technische ondersteuning) zet je om in ontwerptekeningen, (milieu-)documenten en prototypes; je zorgt er voor dat Anjo producten van hoge kwaliteit blijft afleveren.

Je maakt productie- en werktekeningen voor de werkvoorbereiding en je zorgt voor een goede overdracht van deze werkdocumenten. Je bent dagelijks bezig met veel verschillende zaken, kun je even rustig werken aan een project of ben je volop in gesprek met je collega’s.


Wat bieden wij?

  • Vaste aanstelling met een salaris in de schaal H/9 ( € 3.134 - € 3.663 per maand) bij een 40-urige werkweek
  • De mogelijkheid je verder te onwtikkelen in de techniek
  • Een veilige, fijne werkomgeving in een gedreven en ervaren team
  • Een afwisselende technische functie, waarbij je alle facetten van jouw (technische) kennis mag inzetten
  • 25 vakantiedagen en 13 Adv-dagen per jaar


Wij zijn wij

Anjo is marktleider en sinds 1964 een begrip in de markt op het gebied in Nederland op het gebied van accessoires voor op het dak en is samen met de M&G Group in heel Europa aan de weg aan het timmeren om ook daar een belangrijke en vooraanstaande speler te worden. Zowel de productie als het magazijn bevinden zich in Beverwijk. Vanaf deze locatie worden de innovatieve oplossingen op het gebied van ontluchtingen, kabeldoorvoeren, ventilatiedoorvoeren en hemelwaterafvoeren voor de Europese markt geleverd.  Om dat te bereiken moet het assortiment uitgebreid (en aangepast) worden, dit is een continu proces. De ambities van het bedrijf zijn hoog, maar zeker te bereiken met de juiste mensen en inzet!


Onze organisatie

Anjo maakt sinds 1998 deel uit van de internationale M&G Group.  Making climate systems work together, dat is waar M&G Group zich al ruim 150 jaar op richt met haar merken Anjo, Burgerhout en Stabile. M&G Group is een toonaangevende internationale fabrikant voor het leveren van innovatieve oplossingen voor ventilatie, warmtepomptoepassingen en rookgasafvoer.


Met sterke merken als Anjo, Burgerhout en Stabile ontzorgt M&G Group de installateur met oplossingen voor een comfortabel binnenklimaat zonder het buitenklimaat te belasten, met als missie een “A sustainable & comfortable living environment for everyone”. M&G Group werkt lokaal, met aandacht voor de mens en omgeving, waarbij respect, saamhorigheid, veiligheid & geborgenheid en drive de belangrijkste pijlers zijn.


Solliciteren? Welkom!

Zie jij het zitten om bij M&G Group aan de slag te gaan? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie via onze website. Wil je meer weten? Dan kun je met je vragen terecht bij Emile Bongers 06-24556700 of e.bongers@m&g-group.com

Vereisten

Wat zoeken wij?

HBO (starter), technische richting of MBO 4

Kennis van Autocad (en Solidworks)


Op locatie
  • Beverwijk
Production

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Op locatie
  • Beverwijk
Production