Overslaan naar content

Category manager

Dit is Nathan van der Heide, onze Category manager (strategisch inkoper). Voorheen heeft Nathan bij een adviesbureau gewerkt in de publieke sector. Hij heeft daar altijd met plezier gewerkt, maar was toch benieuwd naar de private sector.

De taken als inkoper zijn verdeeld in verschillende groepen en dan met name op grondstof niveau. De verschillende taken zijn plastic, metaal, pack & print en operationele en NPR taken. Nathan focust zich met name op plastic. De grondstof ‘plastic’ is weer onderverdeeld in subgroepen. Denk aan de ruwe grondstoffen, maar ook de poeder voor de poedercoating. Voor elke van deze subgroep voert Nathan een strategie uit en houdt deze bij. “Ik ben de link tussen leverancier en projectgroep.” Zegt hij hierover.

Nathan haalt energie uit de contacten die hij op kan doen met leveranciers. Met name de offerte traject is iets wat Nathan leuk vindt om te doen. Je gaat dan in gesprek met leveranciers om er voor te zorgen dat je nog een betere prijs kan krijgen.

Veel technische achtergrond heeft Nathan niet. Wel heeft Nathan affiniteit met techniek dat helpt. “Als ik een keer iets niet begrijp, is er altijd iemand in mijn team waaraan ik het kan vragen.” Buiten zijn werk vindt Nathan het leuk om te sporten, met name squashen. Waar hij ook energie uit haalt, is als DJ spelen, naar festivals gaan, reizen en op stap gaan.

Als dit verhaal jou aanspreekt en als je op zoek bent naar een nieuw avontuur, bekijk dan snel onze actuele vacatures.