Overslaan naar content

Voorman spuitgiet

Toen een project van een uitzendbureau afliep zei de vader van Edwin: “We gaan niet stilzitten. Zou je misschien in een fabriek willen werken?”, dat leek Edwin wel wat. Hij pakte deze kans en is nu al bijna 17 jaar vast in dienst bij M&G Group. Als voorman spuitgiet is Edwin van Dalsem verantwoordelijk voor het aansturen van zijn collega’s van de spuitgietafdeling. Elke werknemer van deze afdeling is verantwoordelijk voor 2 spuitgietmachines.

Met de tijd heeft Edwin er verschillende verantwoordelijkheden bij gekregen. Eerst is hij opgeleid tot BHV’er, wat een extra lading geeft aan zijn werk. Sinds oktober afgelopen jaar is hij verkozen lid van de ondernemingsraad en mag hij meebeslissen in beleidsmatige besluiten van het bedrijf. 

Deze alleskunner beoefend veel hobby’s in zijn vrije tijd. Hij fluit en is leider van het voetbalteam van zijn zoon in Hoogeveen. Aan sportieve activiteiten ontbreekt het bij hem niet. Hij heeft een grote passie voor hardlopen, zowel in het bos als door de modder (mudruns/opstacle-runs).

Als dit verhaal jou aanspreekt en als je op zoek bent naar een nieuw avontuur, bekijk dan snel onze actuele vacatures.