Overslaan naar content

Brand ambassador

Het is september 2022 als Bram Postma vol enthousiasme zijn intrede maakt bij M&G Group als Brand Ambassador. Met een achtergrond in de levendige horecawereld brengt Bram een schat aan interactie- en communicatievaardigheden met zich mee. Voor hem voelt deze rol als een kans op maat. Dit is voor hem de manier om zijn werk bij M&G Group te combineren met zijn studie ‘commerciële economie’ aan de Hanze Hogeschool.

In het bruisende hart van het Sales team Nederland vertegenwoordigt Bram met trots de merken Anjo en Burgerhout en gaat hij langs bij groothandels en installateurs. Elke ontmoeting is een kans om een blijvende indruk achter te laten. Het netwerk dat hij opbouwt, vormt de ruggengraat van zijn carrière.

Bram richt zich vooral op het goed luisteren naar klanten, hierdoor hoopt hij dat Anjo en Burgerhout favoriete installatie merken worden. Hij probeert te begrijpen wat klanten willen, zodat hij ze steeds kan verrassen. Bram omschrijft zijn doel als: “Naast onze producten promoten, de lijnen kort houden met verschillende partijen om als eerste op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen in de markt”.

Het zijn niet alleen de ontmoetingen die Bram energie geven, maar ook de warme gesprekken en de verbondenheid met zijn collega’s maken deze functie prettig. De veelzijdigheid van zijn werkzaamheden en de vrijheid die hij krijgt om zijn eigen stempel te drukken, geeft hem veel motivatie.

Als dit verhaal jou aanspreekt en als je op zoek bent naar een nieuw avontuur, bekijk dan snel onze actuele vacatures.