Overslaan naar content

Department leader

Dit is Sebastiaan Brandenburg, Departement Leader bij het Pickplein proces bij M&G Group. Hij is verantwoordelijk een team dat bestaat uit 25 collega’s. In zijn functie komen de eigenschappen eerlijkheid, doorzettingsvermogen en standvastig zijn naar voren. In deze eigenschappen herkent Sebastiaan zichzelf, maar hij voegt er inlevingsvermogen nog aan toe.

Tijdens de recente verhuizing heeft Sebastiaan een belangrijke rol gespeeld in het positief beïnvloeden van de mindset van zijn team. Hij heeft door gesprekken te voeren met collega’s ervaren wat voor impact een verhuizing kan hebben. Sebastiaan wil zijn team meegeven dat het delen van kennis en ervaring door medewerkers onderling de samenwerking verbetert. Hij heeft laten zien dat hij niet alleen eindverantwoordelijk is, maar ook een teamspeler is die zijn collega’s vooraan zet.

Buiten het werk om is Sebastiaan actief lid van de Natres bij Defensie. Hij draagt om de 14 dagen zijn groene pak en biedt hulp: iets dat in zijn leven centraal staat. Dagelijks staat hij hiervoor in het magazijn van M&G Group en soms helpt hij met bedden bouwen in de noodopvangen.

Als dit verhaal jou aanspreekt en als je op zoek bent naar een nieuw avontuur, bekijk dan snel onze actuele vacatures.