Skip to content

Stage Product Innovation

GroningenStage

Functieomschrijving

Onderzoek doen in een dynamische omgeving waar product innovation, R&D en productie samenkomen? Dan zoeken wij jou!


Over M&G Group

M&G Group is één van de meest succesvolle MKB bedrijven in de Nederlandse maakindustrie en is internationaal marktleider op het gebied van rookgasafvoer-, ventilatiesystemen en warmtepompen. In de afgelopen tien jaar is M&G Group uitgegroeid tot een internationale organisatie, bestaande uit tien locaties verspreid over meerdere landen in Europa met ruim 800 medewerkers. De producten worden vervaardigd in eigen moderne productiefaciliteiten.


Er komt een grote verandering voor onze organisatie aan: in 2023 worden onze twee bestaande fabrieken en kantoorlocaties in Assen en Groningen samengevoegd tot één nieuw op te zetten fabriek in Assen-Zuid. Dit betekent voor jou dat je tijdens je stageperiode met ons mee gaat verhuizen naar onze nieuwe fabriek in Assen-Zuid.


Jouw stage-opdracht

Voor ons projectteam Product Innovation zoeken wij een stagiaire die zich bezig gaat houden met onderzoek doen naar productverbeteringen. In deze functie doe je onderzoek en bekijk je de mogelijkheden om tests uit te voeren zodat jij een gedegen advies voor onze organisatie kunt schrijven.


Wat zijn vraagstukken in onze organisatie?

  • Wat zijn sustainable alternatieven voor ons huidige EPP /EPS en PP materiaal?
  • Onderzoek naar een alternatieve uitvoeringsvorm van rookgas slang voor schacht toepassing (gestapelde bouw).
  • Onderzoek naar een renovatie oplossing voor bestaande geïnstalleerde rookgas producten te voorzien van een meetopening.
  • Microbiologisch onderzoek in ventilatie systemen en de rol van materialen.

Vereisten

Wat wij bieden

  • Stagevergoeding van €300 bij een fulltime stage
  • Een uitgelezen kans om binnen te kijken bij een organisatie die ontwikkelt, test en produceert op één locatie
  • Werkplek in een enthousiast en gedreven team


Solliciteren? Welkom!

Zie jij het zitten om bij M&G Group aan de slag te gaan? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie via onze website. Wil je meer weten over deze stage? Dan kun je met je vragen terecht bij onze corporate recruiter Amber: 06 54 100 112.

Groningen
Stage

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Groningen
Stage