Skip to content

Onderhoudsmonteur

GroningenManufacturing

Functieomschrijving

Hé onderhoudsmonteur! Wil jij werken in onze nieuwe fabriek in Assen-Zuid en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waarbij je verantwoordelijk bent voor het (preventief) onderhoud van ons machinepark? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!


Over de functie

Als onderhoudsmonteur werk je in het team Maintenance. Dit team bestaat in totaal uit 13 collega’s waarbij ieder zijn eigen rol bekleed. In het team werken Technische dienst medewerkers, een Maintenance Engineer, een Project Engineer en onderhoudsmonteurs.


Je werkt samen met twee collega onderhoudsmonteurs. Jullie zijn met elkaar verantwoordelijk voor het veilig en optimaal laten functioneren van het machinepark. Je bent verantwoordelijk voor het op een goede manier onderhouden van het machinepark, verhelpen van storingen en het bijdragen aan het continu verbeteren van het proces. Tevens draag je zorg voor het bijbehorende administratief proces van het beheersen van het machinepark.


Wat wij bieden

  • Een salaris tussen de € 3110 en €3730 per maand (op basis van 40 uur per week), inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • 40 vakantiedagen (waarvan 13 ADV-dagen);
  • Laptop en mobiele telefoon van de zaak;
  • Aanvullende collectieve zorgverzekering via Menzis of Zilveren Kruis;
  • Deelname aan het Fietsplan of bedrijfsfitness.

Vereisten

Wij vragen

  • Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een Elektro-achtergrond) en hebt gedegen ervaring in de maakindustrie;
  • Je woont in Assen of in de omgeving van Groningen, Emmen, Hoogeveen;
  • Je beschikt over kennis van elektrotechniek en werktuigbouwkundige zaken;
  • Je bent bereid om in de toekomst consignatiediensten te werken (de consignatiediensten duren op werkdagen van 16:00 uur tot en met 22:00 uur en in het weekend van 09:00 uur tot en met 22:00 uur).

Onze organisatie

M&G Group is één van de meest succesvolle MKB bedrijven in de Nederlandse maakindustrie en is internationaal marktleider op het gebied van rookgasafvoer- , roofing en luchtdistributiesystemen. In de afgelopen tien jaar is M&G Group uitgegroeid tot een internationale organisatie, bestaande uit tien locaties verspreid over meerdere landen in Europa met ruim 800 medewerkers. De producten worden vervaardigd in eigen moderne productiefaciliteiten.


Er komt een grote verandering voor onze organisatie aan: in 2023 worden onze twee bestaande fabrieken en kantoorlocaties in Assen-Noord en Groningen samengevoegd in onze nieuwe fabriek in Assen-Zuid. Dit betekent voor jou dat je in eerste instantie zult werken in Groningen, maar je zult af en toe ook flexibel inzetbaar zijn op de locaties Assen-Noord en Assen-Zuid. Na de verhuizing van onze organisatie zul je vast werken in Assen-Zuid.


Ben jij klaar voor iets nieuws?
Wij zijn er klaar voor om te werken in onze nieuwe fabriek. Jij ook?
Solliciteer direct op deze functie door je CV en motivatie achter te laten. Wil je meer weten voordat je solliciteert? Dat kan! Amber vertelt je graag meer over deze functie. Je kunt haar bereiken op 06 - 54 100 112.

Groningen
Manufacturing

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Groningen
Manufacturing