Skip to content

Manager Innovation & Regulation

AssenMarketing

Functieomschrijving

Als Manager Innovation & Regulation (I&R) help je mee aan de verdere ontwikkeling van de producten van M&G Group conform de bestaande en toekomstige regelgeving binnen de sector. Je werkt veel samen met productmanagement, R&D, marketing en sales. Je onderhoudt uitstekende contacten met de installatiebranche en commissies om nieuwe regelgeving,normen en markttrends te volgen. Je bent in staat deze informatie binnen M&G Group te delen en projectteams voor te zitten om deze informatie werkbaar te maken. Je bent betrokken bij de technische vraagstukken omtrent de producten en i.o.m. productmanagers adviseer je over de veranderingen van de producten. Als Manager I&R verwerf je up-to-date informatie m.b.t. de marktbehoefte in relatie tot bestaande en toekomstige regelgeving. Je bent het gezicht binnen belangrijke overlegvormen, onderzoeksinstituten en andere instanties.


Het is absoluut jouw drive om informatie zo helder en praktisch mogelijk te vertalen naar realistisch advies op het gebied van techniek, normering en certificering van de producten. Je helpt M&G Group mee de transitie te maken naar een duurzame partner binnen de installatiesector ten aanzien van een comfortabel leefklimaat. Je rapporteert aan de Director Marketing & Productmanagement.


De energietransitie in de brede zin des woords is voor M&G Group een belangrijke ontwikkeling in de markt die zorgt voor een volgende stap in haar rijke historie, jij kunt hier deel van uit maken door samen met jouw collega’s een cruciale rol te spelen. Door de ingebruikname van een volledig nieuwe fabriek in Assen, inclusief een modern kantoor en state of the art research center zijn alle faciliteiten optimaal.

Vereisten

  • Je beschikt over een afgeronde hbo- of wo opleiding, bij voorkeur richting de techniek;
  • Je hebt minimaal 10 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent bekend met regelgeving;
  • Je beschikt over een pro-actieve houding;
  • Je bent bereid om te reizen;
  • Je hebt affiniteit met (installatie) techniek, marketing en regelgeving;
  • Je hebt een adviserend vermogen;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal uitstekend.

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard wordt er een marktconform salaris geboden. Ook een auto, telefoon en laptop van de zaak horen bij de uitrusting. Daarnaast heb je 27 vakantiedagen en 13 ATV (obv een 40-urige werkweek). Je valt onder de CAO Metalelektro. Je kunt rekenen op direct een vast dienstverband bij M&G Groep. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonus en mogelijkheden voor het volgen van een opleiding. Daarnaast werk je met 800 betrokken en gemotiveerde collega’s.


Sollicitatieprocedure
De werving voor de vacature van Manager Innovation & Regulation loopt via Target | the career company. Voor vragen over de procedure, de functie of het bedrijf, kun je contact opnemen met Hans Haselhorst via 06-52043885 of hanshaselhorst@target.nl.


Organisatie
M&G Group is één van de meest succesvolle bedrijven in de Nederlandse maakindustrie en is internationaal marktleider op het gebied van rookgasafvoer- , warmtepomp- en luchtdistributiesystemen. In de afgelopen tien jaar is M&G Group uitgegroeid tot een internationale organisatie, bestaande uit tien locaties verspreid over meerdere landen in Europa met ruim 800 medewerkers. De producten worden vervaardigd in eigen moderne productiefaciliteiten.


M&G Group is druk bezig met de bouw van haar nieuwe fabriek in Assen. De bouw van deze fabriek is een toekomstbestendige stap voor de organisatie. Duurzaamheid staat bij M&G Group hoog in het vaandel en dat zie je terug op deze nieuwe locatie. De fabrieken in Groningen en Assen worden samengevoegd in dit nieuwe pand en zorgen voor minder logistieke bewegingen, een lagere CO2-uitstoot en meer efficiëntie.

Assen
Marketing

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Assen
Marketing