Skip to content

Machine Operator

AssenProduction

Functieomschrijving

Heb jij ervaring als Machine Operator op de Ponsnibbel machine? Dan zoeken wij jou!


Als Machine Operator Ponsnibbel ben je verantwoordelijk voor het goed uitvoeren van de taken zoals deze door de Procesbegeleider of de Foreman op jouw afdeling aan jou worden toegewezen. De werkzaamheden bestaan uit allerlei taken die voorkomen in het proces van het ponsnibbelen. Ook ben je verantwoordelijk voor het instellen van de diverse machines en gereedschappen, het onderhoud, het melden van afwijkingen en het zelfstandig uitvoeren van productcontroles.

Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • Een salaris tussen de €2732,45 en €3027,85 exclusief ploegentoeslag (20 procent)
  • 40 vakantiedagen (waarvan 13 ADV-dagen)
  • Aanvullende collectieve zorgverzekering via Menzis of Zilveren Kruis
  • Deelname aan het fietsplan of bedrijfsfitness

Vereisten

  • Je hebt ervaring met plaatwerk (metaal)
  • Je bent bereid om in 3-ploegendiensten te werken
  • Je bent in staat om het eindproduct te vergelijken en na te meten op basis van de tekeningen
  • Je bent in staat om volgens alle veiligheidsvoorschriften te werken


Wij zijn M&G Group

M&G Group is één van de meest succesvolle MKB bedrijven in de Nederlandse maakindustrie en is internationaal marktleider op het gebied van rookgasafvoer- , roofing en luchtdistributiesystemen. In de afgelopen tien jaar is M&G Group uitgegroeid tot een internationale organisatie, bestaande uit tien locaties verspreid over meerdere landen in Europa met ruim 800 medewerkers. De producten worden vervaardigd in eigen moderne productiefaciliteiten.

Er komt een grote verandering voor onze organisatie aan: in 2023 worden onze twee bestaande fabrieken en kantoorlocaties in Assen en Groningen samengevoegd tot één nieuw op te zetten fabriek in Assen-Zuid. Dit betekent voor jou dat je in Q4 2023 gaat werken in een splinternieuwe fabriek!

Ben jij klaar voor iets nieuws?
Of het nu gaat om een nieuwe baan of werken in onze nieuwe fabriek, wij zijn er klaar voor! Jij ook? Solliciteer direct op deze functie door je CV en motivatie achter te laten!


Wil je meer weten voordat je solliciteert? Dat kan! Amber vertelt je graag meer over deze functie. Je kunt haar bereiken op 06 - 54 100 112.

Assen
Production

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Assen
Production