Skip to content

Logistiek medewerker

Assen€ 13,81 - € 14,98 per uurProduction

Functieomschrijving

Heb jij ervaring op de reachtruck, elektrische pallettruck (ETP) of als orderpicker? Dan zoeken wij jou!


Vanwege onze verhuizing naar ons nieuwe pand in Assen-Zuid zoeken wij logistiek medewerker(s) die ons voor een periode van minimaal 6 maanden kunnen ondersteunen in ons Warehouse. 

Vereisten

Onze organisatie

M&G Group is één van de meest succesvolle MKB bedrijven in de Nederlandse maakindustrie en is internationaal marktleider op het gebied van rookgasafvoer- , roofing en luchtdistributiesystemen. In de afgelopen tien jaar is M&G Group uitgegroeid tot een internationale organisatie, bestaande uit tien locaties verspreid over meerdere landen in Europa met ruim 800 medewerkers. De producten worden vervaardigd in eigen moderne productiefaciliteiten.

Er komt een grote verandering voor onze organisatie aan: in 2023 worden onze twee bestaande fabrieken en kantoorlocaties in Assen en Groningen samengevoegd tot één nieuw op te zetten fabriek in Assen-Zuid.

Ben jij klaar voor iets nieuws?
Wij zijn er klaar voor om te werken in onze nieuwe fabriek. Jij ook?
Solliciteer direct op deze functie door je CV en motivatie achter te laten. Wil je meer weten voordat je solliciteert? Dat kan! Amber vertelt je graag meer over deze functie. Je kunt haar bereiken op 06 - 54 100 112.


Assen
€ 13,81 - € 14,98 per uur
Production

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Assen
€ 13,81 - € 14,98 per uur
Production