Skip to content

Commercieel medewerker binnendienst

AssenSales

Functieomschrijving

Wil jij graag werken in een binnendienst functie waarbij jij jouw commerciële skills kunt inzetten? Ben jij klantvriendelijk en heb jij affiniteit met techniek? Dan ben jij de Sales Support Manager die wij zoeken! Lees je mee?


In de rol van Sales Support Manager ondersteun jij onze internationale sales teams. Je beantwoordt eerstelijns vragen van onze klanten en je beheert en rapporteert verkoopdata. Daarnaast ondersteun je bij de planning van orders.


Over jouw functie

Als Sales Support Manager ondersteun jij onze sales collega’s in de buitendienst en ben jij de stem van onze organisatie. Je hebt contact met onze klanten en geeft advies over onder andere ons productportfolio, productinhoud, prijzen, levering en wet- en regelgeving. Je monitort klanttevredenheid en zorgt voor een professionele afhandeling.

Daarnaast ben je bezig met backoffice gerelateerde zaken, zoals: het aanmaken en beheren van klanten in onze systemen, het aanmaken van debet- en creditnota’s en de invoer van onze pricecycle.


Ook zorg je voor voorraadcontroles en bewaak je de levertijd van orders.


Jouw Team

Je werkt in een team samen met 4 collega’s. Jullie team valt onder onze Manager Group Sales. Het team kent twee rollen: sales support managers en tech support managers.


Een aanbod dat je niet kunt weigeren

  • 40 vakantiedagen (waarvan 13 ADV-dagen)
  • Laptop en mobiele telefoon
  • Aanvullende collectieve zorgverzekering via Menzis of Zilveren Kruis
  • Deelname aan het fietsplan of bedrijfsfitness

Vereisten

Wij vragen

  • Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift


Wij zijn M&G Group

M&G Group is één van de meest succesvolle MKB bedrijven in de Nederlandse maakindustrie en is internationaal marktleider op het gebied van rookgasafvoer- , roofing en luchtdistributiesystemen. In de afgelopen tien jaar is M&G Group uitgegroeid tot een internationale organisatie, bestaande uit tien locaties verspreid over meerdere landen in Europa met ruim 800 medewerkers. De producten worden vervaardigd in eigen moderne productiefaciliteiten.


Er komt een grote verandering voor onze organisatie aan: in 2023 worden onze twee bestaande fabrieken en kantoorlocaties in Assen en Groningen samengevoegd tot één nieuw op te zetten fabriek in Assen-Zuid. Dit betekent voor jou dat je in Q2 2023 gaat werken in een splinternieuwe fabriek!

Ben jij klaar voor iets nieuws?
Of het nu gaat om een nieuwe baan, werken in onze nieuwe fabriek of het binnenhalen van nieuwe klanten, wij zijn er klaar voor! Jij ook? Solliciteer direct op deze functie door je CV en motivatie achter te laten!


Wil je meer weten voordat je solliciteert? Dat kan! Amber vertelt je graag meer over deze functie. Je kunt haar bereiken op 06 - 54 100 112.

Assen
Sales

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Assen
Sales