Skip to content

Category Manager

Groningen€ 3.798 - € 5.019 per maandPurchase

Functieomschrijving

Heb jij ervaring als Category Manager of Strategisch Inkoper, ben je bekend met het werken in een productie omgeving en heb je ervaring in het aansturen van multifunctionele teams? Dan zoeken wij jou!

Als Category Manager bij M&G Group in Assen ben je volledig verantwoordelijk voor een aantal product categorieën. Je zorgt dat de organisatie op korte, midden en lange termijn de beste leveranciers heeft voor de beste prijzen, kwaliteit, levercondities maar ook passend binnen onze duurzaamheidsstrategie.


Over de rol

De Category Manager (CM) is verantwoordelijk voor de inkoopstrategie van een aantal product categorieën en de uitvoering hiervan voor de verschillende productielocaties van de M&G Group. Via deskresearch en beursbezoeken volg je internationale marktontwikkelingen ten aanzien van verkrijgbaarheid en prijsontwikkeling van grondstoffen op de voet. Je kan zelfstandig offerte trajecten opzetten, leveranciers beoordelen en contracteren. Je kan goed onderhandelen, zowel bilateraal als multilateraal. Daarnaast stem je levertijden, kwaliteitseisen en technische specificaties af met interne stakeholders. Je werkt nauw samen met de afdelingen R&D, Product Management, Logistiek, QESH en de productiemanagement. Je neemt deel in projecten voor nieuw te starten producten en kijkt kritisch naar vastgestelde KPI’s zoals levertijdprestaties, voorraadhoogtes en prijsontwikkeling.


Het team

Onze afdeling Inkoop bestaat in totaal uit drie Category Managers, een Operationeel Inkoper en een NPR Inkoper. Jullie rapporteren aan de inkoopmanager. Het team werkt vanuit de nieuwe fabriek in Assen-Zuid. Deze locatie wordt jouw standplaats. Het team heeft wekelijks meetings op vaste dagen, ook is het in deze rol mogelijk om thuis te werken. Je bent bereid om regelmatig te reizen.


Wat wij bieden

  • Salaris tussen de €3798 en €5019 per maand (op basis van 40 uur per week), inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • 27 vakantiedagen + 13 ADV;
  • Mogelijkheid om 1 á 2 dagen in de week thuis te werken na inwerkperiode;
  • Bonusregeling;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie;
  • Werken op een splinternieuw kantoor in onze fabriek in Assen-Zuid.

Vereisten

Wat wij vragen

  • Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol
  • Je hebt een proactieve instelling om te werken aan verbetervoorstellen.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse taal


Onze organisatie

M&G Group is één van de meest succesvolle MKB bedrijven in de Nederlandse maakindustrie en is internationaal marktleider op het gebied van rookgasafvoer- , roofing en luchtdistributiesystemen. In de afgelopen tien jaar is M&G Group uitgegroeid tot een internationale organisatie, bestaande uit tien locaties verspreid over meerdere landen in Europa met ruim 800 medewerkers. De producten worden vervaardigd in eigen moderne productiefaciliteiten.


Meer informatie

Voor meer inhoudelijke informatie met betrekking tot deze vacature kun je contact opnemen met Amber: 06 54 100 112.

Groningen
€ 3.798 - € 5.019 per maand
Purchase

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Groningen
€ 3.798 - € 5.019 per maand
Purchase